UITNODIGING HAVENCLUB ALV 20 februari 2020

Geachte leden van de Havenclub Amsterdam,

Deze maand, en daar heeft u allen naar uit gezien, is het weer tijd voor de Algemene Leden Vergadering van de Havenclub. Traditiegetrouw zal deze vergadering plaatsvinden in de Industrieele Groote Club in hartje Amsterdam! Meldt u daarom vandaag nog via de website aan om aan te geven dat u donderdagavond 20 februari aanwezig zult zijn.

Vanaf begin volgende week staan de stukken op de website. Deze worden zo spoedig mogelijk aangevuld met de financiële overzichten. Onze externe accountant is, en dat is inmiddels ook bijna traditie..., op dit moment nog erg druk te zorgen dat u allen de correcte zaken gepresenteerd krijgt van onze Penningmeester Frans Wilhelmus. Ook zal het Bestuur u op deze avond inzicht geven in de agenda voor de avonden in dit jaar en de (tussen-)stand van zaken met betrekking tot het Lustrumfeest in september.

En dan mijn favoriete tikwerk: De IGC is erg strikt met betrekking tot aanmeldingen en het diner. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 18 februari. Niet tijdig aangemeld, betekent geen toegang. Hetzelfde geldt voor afzeggingen op het laatste moment: in dat geval krijgt de Havenclub wel de rekening gepresenteerd. Deze moeten wij dan helaas weer doorbelasten.

Op deze locatie wordt u uitsluitend toegelaten in jasje-dasje. Streng ja, maar de Havenclub is niet een zomaar-clubje en wij hebben met zijn allen een naam op te houden. Of die “naam” een goede is laat ik - zoals dat hoort - aan de vergadering.

Parkeren in Amsterdam is zeer kostbaar. Wellicht dat u voor deze avond via https://www.p1.nl/parkeren/amsterdam/p1-parking-amsterdam-centraal vanaf 18.00 uur een parkeerplek kunt boeken voor maar € 10 of - wanneer u eerder arriveert - € 20,-.

Graag tref ik u donderdag de 20e.

Menno Wognum
voorzitter