UITNODIGING TELSTAR

Geachte leden van de Havenclub Amsterdam,

Wij hebben als Bestuur aangegeven dat variatie in de Havenclub-avonden het doel is. Na een serieuze Algemene Leden Vergadering afgelopen maand in de Industrieele Groote Club is het deze maand tijd voor een “luchtiger” bijeenkomst.

Ons bestuurslid Mark Emmelot is de afgelopen weken zeer druk in gesprek geweest met Telstar. Zojuist is het groene licht gaan branden. De Havenclub Amsterdam wordt volgende week vrijdagavond 20 maart verwacht in het Telstar Stadion voor de wedstrijd Telstar-Dordrecht!

Het belooft een sportieve avond te worden met naar ik hoop een spannende wedstrijd van De Witte Leeuwen. Mark Emmelot heeft zwaar onderhandeld met Telstar en is uitgekomen op een volledig ingevulde avond:
Inloop en borrel vanaf 17.15 uur
Voor de wedstrijd, aanvang ca. 18.30, diner verzorgd door Brasserie & Restaurant De IJmond. Ons lid Ruud Nieborg heeft ons toegezegd een smakelijk diner te serveren. U wordt dus niet afgescheept met een sateetje-stokbrood. Wij zijn immers beter gewend bij de Havenclub.
Tijdens de wedstrijd, aanvang 20.00 uur, nemen wij plaats op stoelen op de business-tribune. Tijdens de rust is er een borrel in de business-lounge.
En dan de kosten. Dankzij de aanzienlijke financiële steun van de Vastmakers van het Noordzeekanaal kunt u een mooie avond beleven voor het luttele bedrag van € 40,-. Hulde aan de vastmakers!

Niets houdt u tegen om direct in te loggen op de website van de Havenclub om u aan te melden voor een avondje Telstar. De dresscode is deze avond casual.

Ik tref u volgende vrijdag in het Rabobank IJmond Stadion aan de Minister van Houtenlaan 123 in Velsen-Zuid.

Menno Wognum
voorzitter

NB: Het zou kunnen zijn dat de wedstrijd door aankomende ontwikkelingen rondom het Coronavirus in Nederland geen doorgang vindt. In dat geval zullen wij u dat uiteraard terstond laten weten.