Viert u ons 70-jarig bestaan online met ons mee?

Havenclub Amsterdam bestaat dit jaar 70 jaar! We waren natuurlijk van plan dit groots te vieren met een fantastisch lustrumfeest, maar helaas gooit corona roet in het eten.

Om dit heuglijke feit toch niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, hebben we onze plannen bijgesteld. We schuiven ons feest door naar de, hopelijk nabije, toekomst en vieren in plaats daarvan ons lustrum dit jaar met een virtuele borrel. Geheel corona proof! De Lustrumcommissie is reeds hard bezig geweest met het Lustrumfeest, dus: wat in het vat zit, verzuurt niet!

De borrel start op 8 oktober 2020 om 18.30 uur met een video presentatie onder leiding van Roel Mostert. De virtuele borrel zal via een livestream vanuit Brasserie / Restaurant IJmond in een soort interview-sfeer plaatsvinden. Naast het Bestuur zal Mannes Boelen aanwezig zijn in zijn hoedanigheid van Havendichter en die van Voorzitter Lustrumcommissie. Mannes zal daarbij een gedicht voor het Lustrum ten gehore brengen.

Natuurlijk willen we toch graag gezamenlijk kunnen proosten op ons lustrum. Ook daarvoor heeft ons bestuur in samenspraak met de lustrumcommissie iets leuks bedacht. We sturen u voorafgaand aan de online borrel een borrelpakket!

Om zeker te weten dat dit naar het juiste adres wordt gestuurd, verzoeken wij u uw adresgegevens (van het adres waarop u het pakket wilt ontvangen) via het aanmeldformulier aan ons door te geven. U kunt in het formulier ook meteen aangeven of u virtueel bij de online borrel aansluit, of niet.

De Lustrumborrel wordt gehost door Brasserie / Restaurant IJmond. Amports (Roel Mostert en Yasemin Demirtas) zorgen voor de livestream. Tijdig voor de online borrel sturen we u nog een uitnodiging met de link naar ons virtuele borrellokaal, zodat we gezamenlijk het glas kunnen heffen op deze mijlpaal.

Wij hopen u allemaal virtueel in groten getale te mogen begroeten!

Namens het voltallige bestuur en de lustrumcommissie,

Menno Wognum

https://havenclub.nl/administrator/index.php?option=com_content#