Aankondiging lustrumfeest

Geachte leden van de Havenclub Amsterdam,

Ik en wij hopen dat het u allen goed gaat? Op dit moment wordt het leven weer wat vrijer en daardoor vrolijker. Op de prestaties van het Nederlands Elftal na dan...

Wij kunnen niet alleen het mondkapje voor de meeste gelegenheden weer thuis laten, ook kunnen er weer evenementen worden georganiseerd! Onder voorwaarden, dat wel. U had van onze prachtige Havenclub een Lustrumfeest tegoed. Hierom is de vorig jaar aangestelde Lustrumcommissie direct weer enthousiast verder gegaan waar zij gebleven waren.

U leest in de alinea hiervoor: “onder voorwaarden”. Deze Voorzitter bezit immers niet over een glazen bol. Had dat wel zo geweest, dan had ik voor veel geld inferieure mondkapjes aan onze overheid verkocht, die toch niet gebruikt zouden worden. Dan had ik daarna mijn werkzaamheden als uw Voorzitter geheel belangeloos kunnen uitvoeren. Alle gekheid op een stokje, wij kunnen derhalve niet inschatten of de huidige situatie met betrekking tot de COVID-19 in de nabije toekomst zal veranderen. Vanzelfsprekend hopen wij van niet.

Toch, positief als wij zijn ingesteld, willen wij voortvarend uw belangstelling inventariseren voor de langverwachte Lustrumviering in Amstel Boathouse aan de Amsteldijk 223 te Amsterdam op vrijdagavond 17 september a.s..

Ook bij dit Lustrum bent u van harte uitgenodigd u te laten vergezellen door uw partner. Vieren doen we immers samen. Wat uw Voorzitter betreft, verdient eenieder na deze lange COVID-periode een ouderwets gezellige avond met diner, entertainment, dans et cetera. Wat een prachtige start zal dit worden van een lange reeks van Havenclub-avonden!

Wat vragen wij u te doen, behalve uw feestkleding alvast naar de stomerij te brengen? Dat is u aanmelden op de website van onze Havenclub en daar aan te geven of wij van uw aanwezigheid mogen gaan genieten. Omdat garanties dezer dagen minder lijken te bestaan, is voor eventuele twijfels in het aanmeldscherm ruimte gelaten. Wel is het belangrijk dat u allen opgeeft wat uw gedachten zijn ten aanzien van het Lustrum aanstaande september: de Lustrumcommissie heeft immers vele zaken verder te regelen en voor te bereiden.

Persoonlijk ben ik weer erg gelukkig met het feit dat ik uw mailbox weer mag vullen met positieve e-mail van de Havenclub Amsterdam. Graag zie ik vele aanmeldingen tegemoet!

Namens Bestuur en Lustrumcommissie,
Menno Wognum
Voorzitter