Uitnodiging lustrumfeest

Geachte leden van de Havenclub Amsterdam,

Graag willen wij - voor wie dit nog niet had doorgegeven - uw belangstelling inventariseren voor de langverwachte Lustrumviering in Amstel Boathouse aan de Amsteldijk 223 te Amsterdam op vrijdagavond 17 september a.s..

U kunt zich alvast aanmelden op de website van onze Havenclub en daar aangeven of wij van de aanwezigheid van uzelf - met of zonder partner - mogen genieten.

Omdat garanties dezer dagen minder lijken te bestaan, is voor eventuele twijfels in het aanmeldscherm ruimte gelaten. Wel is het belangrijk dat u allen opgeeft of wij u aanstaande september al dan niet bij het Lustrum mogen verwachten: de Lustrumcommissie heeft immers vele zaken verder te regelen en voor te bereiden.

Het lustrumfeest gaat door bij voldoende aanmeldingen en onder voorbehoud van aanscherping van corona-maatregelen die onverhoopt weer roet in het eten kunnen gooien. Vanzelfsprekend hopen wij van niet, want wij kijken wel weer uit naar een ouderwets gezellige avond met diner, entertainment, dans et cetera als start van een hopelijk weer lange reeks van Havenclub-avonden!

Graag zien wij dan ook vele aanmeldingen tegemoet!

Namens Bestuur en Lustrumcommissie,
Menno Wognum
Voorzitter