November 2021 geen Havenclubavond i.v.m. Havengildediner

Leden van de Havenclub Amsterdam,

Ik hoop dat u dit bericht in goede gezondheid ontvangt! Nog steeds is de situatie met betrekking tot maatregelen inzake de COVID onzeker. Alhoewel a.s. vrijdag wederom een persconferentie gepland staat, willen wij als Havenclub zo min mogelijk een afwachtende houding aannemen.

Afgelopen maand heeft een flinke groep van u 'acte de presence' gegeven aan boord van de Havenrondvaart Amsterdam. Wat een plezier de aanwezigen weer fysiek te kunnen ontmoeten en na een lange tijd weer bij te praten. Terwijl wij dit deden, voer het schip ons tijdens een 2 uur durende vaart door het Amsterdamse havengebied zodat we de bedrijvigheid konden aanschouwen, waar wij allen zo trots op zijn! De verzorging aan boord was meer dan goed geregeld en wij mochten genieten van een smakelijk buffet. In het foto-album op de website staat een virtuele impressie van deze gezellige avond.

In verband met het Havengildediner hebben wij deze maand geen Havenclub-avond georganiseerd. Ik ga er van uit dat ik velen van u op 26 november zal treffen in het Okura.

Vanaf dit moment kunt u zich op de website aanmelden voor de Havenclub-eindejaarsborrel op donderdag 9 december. Een informele bijeenkomst van 17.30 – 20.00 uur met een borrel en bitterbal in de Schreierstoren. De Havenclub draagt de kosten, dus u kunt niet alleen de stropdas, maar ook de pinpas thuis laten! Wel wordt u geacht de overbekende QR-code te tonen.

Hoe vervelend ook, wederom is de uitnodiging onder voorbehoud van mogelijk aanvullende restricties. Ik besef mij terdege dat het klinkt als een krakende plaat, maar de berichten over de stijgende COVID-gevallen en de daarbij behorende druk op de zorg laten onverlet hier rekening mee te houden. Voor dit moment verzoek ik u vriendelijk uw aanwezigheid op 9 december aan te geven. Wijzigingen in de restricties zullen wij - indien van toepassing - direct met u delen.

Hartelijke groet,

Menno Wognum
Voorzitter