Nieuws

Nieuwjaarswens

Leden van de Havenclub,

Zojuist bedacht ik mij, dat de Havenclub in 2021 meer digitaal contact met u heeft gehad, dan dat er bijeenkomsten waren… En dat doet ook ons weer terug verlangen naar de pre-Covid-tijden. U kunt het zich vast nog herinneren: de jaren dat wij elkaar op vele bijeenkomsten hartelijk de hand konden schudden. Dat wij, naast een heerlijke maaltijd, mochten genieten van de verschillende locaties en sprekers. Helaas heten dat nu “the good old days”.

Evenwel blijven wij zeer positief. Net als eind 2020 hopen we op een terugkeer naar het door ons zo gewaardeerde gewone leven. Graag zouden wij, zoals het Hollanders betaamt, heerlijk willen mopperen over andere zaken dan Corona. Onze Havendichter Mannes Boelen zit al wel weer op dat niveau en heeft een prachtig stuk opgesteld waarvan de teksten zeer duidelijk zijn. Graag verwijs ik u naar het filmpje om Mannes niet alleen te aanschouwen, maar zeker ook te beluisteren! U kunt het gedicht ook nalezen in de gedichtenbundel op onze website.

Namens het Bestuur en de Commissie van Advies wens ik u een goede jaarwisseling en een gezond 2022.

Menno Wognum
Voorzitter

 

Eindejaarsborrel gaat niet door

 

November 2021 geen Havenclubavond i.v.m. Havengildediner

Leden van de Havenclub Amsterdam,

Ik hoop dat u dit bericht in goede gezondheid ontvangt! Nog steeds is de situatie met betrekking tot maatregelen inzake de COVID onzeker. Alhoewel a.s. vrijdag wederom een persconferentie gepland staat, willen wij als Havenclub zo min mogelijk een afwachtende houding aannemen.

Afgelopen maand heeft een flinke groep van u 'acte de presence' gegeven aan boord van de Havenrondvaart Amsterdam. Wat een plezier de aanwezigen weer fysiek te kunnen ontmoeten en na een lange tijd weer bij te praten. Terwijl wij dit deden, voer het schip ons tijdens een 2 uur durende vaart door het Amsterdamse havengebied zodat we de bedrijvigheid konden aanschouwen, waar wij allen zo trots op zijn! De verzorging aan boord was meer dan goed geregeld en wij mochten genieten van een smakelijk buffet. In het foto-album op de website staat een virtuele impressie van deze gezellige avond.

In verband met het Havengildediner hebben wij deze maand geen Havenclub-avond georganiseerd. Ik ga er van uit dat ik velen van u op 26 november zal treffen in het Okura.

Lees meer...

 
Meer artikelen...