Nieuws

Eindejaarsborrel gaat niet door

 

November 2021 geen Havenclubavond i.v.m. Havengildediner

Leden van de Havenclub Amsterdam,

Ik hoop dat u dit bericht in goede gezondheid ontvangt! Nog steeds is de situatie met betrekking tot maatregelen inzake de COVID onzeker. Alhoewel a.s. vrijdag wederom een persconferentie gepland staat, willen wij als Havenclub zo min mogelijk een afwachtende houding aannemen.

Afgelopen maand heeft een flinke groep van u 'acte de presence' gegeven aan boord van de Havenrondvaart Amsterdam. Wat een plezier de aanwezigen weer fysiek te kunnen ontmoeten en na een lange tijd weer bij te praten. Terwijl wij dit deden, voer het schip ons tijdens een 2 uur durende vaart door het Amsterdamse havengebied zodat we de bedrijvigheid konden aanschouwen, waar wij allen zo trots op zijn! De verzorging aan boord was meer dan goed geregeld en wij mochten genieten van een smakelijk buffet. In het foto-album op de website staat een virtuele impressie van deze gezellige avond.

In verband met het Havengildediner hebben wij deze maand geen Havenclub-avond georganiseerd. Ik ga er van uit dat ik velen van u op 26 november zal treffen in het Okura.

Lees meer...

 

GOED NIEUWS! WE GOOIEN DE TROSSEN WEER LOS!

Geachte Leden,

Goed nieuws van uw Bestuur! De recente versoepelingen met betrekking tot de Covid maken het organiseren van een lang gemiste Havenclub-avond weer mogelijk. En waar kunnen wij dat beter doen dan op het water?

Donderdag 21 oktober a.s. kunt u inschepen aan boord van de MS River Dream van Amsterdam Boat Cruises. Tijdens een 2 uur durende rondvaart door het havengebied geniet u van een diner in de vorm van een Hollands Buffet. Wellicht nog beter is het feit dat wij elkaar na de lange tijd van onmogelijkheden weer in persoon kunnen treffen om bij te praten en de actualiteiten de revue te laten passeren.

Lees meer...

 
Meer artikelen...