Nieuws

De Havenclub Amsterdam gaat weer starten!

Geachte collega-Havenclubleden,

Bij deze mag ik u melden dat het Bestuur en de Commissie van Advies weer enthousiast gaan starten met het organiseren van bijeenkomsten! Na een lange periode van met name onmogelijkheden hebben wij de spreekwoordelijke koppen bij elkaar gestoken om een naar wij denken mooi programma op te stellen.

De Zeehavendagen Amsterdam (23-26 juni) en het Havenfestival IJmuiden (25-26 juni) zal bij velen van u reeds op de agenda staan. Hierom hebben wij de Havenclub bijeenkomst op de 4e in plaats van de 3e donderdag van deze maand gepland en wel op DONDERDAG 30 JUNI 2022. Wij treffen elkaar in Brasserie Bosch aan de Kennemerboulevard 510, 1976 EM IJmuiden. Een nieuw restaurant op bijna het meest Westelijke puntje van het Noordzeekanaalgebied. Brasserie Bosch heeft het volgende menu samengesteld

Wij zijn er in geslaagd de dranken te laten sponsoren.
Voor het 3-gangen menu krijgt u een rekening van € 41,50.

De Commissie van Advies heeft diverse kandidaat-leden uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Wij hopen de nodige nieuwe leden te mogen verwelkomen als lid en zo het actieve ledenbestand uit te breiden. Uiteindelijk is het aan u als vergadering te besluiten de kandidaten toe te laten. Meldt u aan en laat uw stem gelden!

Aanmelden gaat nog steeds via de website van de Havenclub.
Mocht u na de lange Covid-beperkingen uw wachtwoord kwijt zijn horen wij dat natuurlijk graag.

Wij hopen u nog voor de 30e te informeren met de planning van bijeenkomsten van september t/m december.

Graag tot de 30e in Brasserie Bosch!

Menno Wognum
voorzitter

 

Nieuwjaarswens

Leden van de Havenclub,

Zojuist bedacht ik mij, dat de Havenclub in 2021 meer digitaal contact met u heeft gehad, dan dat er bijeenkomsten waren… En dat doet ook ons weer terug verlangen naar de pre-Covid-tijden. U kunt het zich vast nog herinneren: de jaren dat wij elkaar op vele bijeenkomsten hartelijk de hand konden schudden. Dat wij, naast een heerlijke maaltijd, mochten genieten van de verschillende locaties en sprekers. Helaas heten dat nu “the good old days”.

Evenwel blijven wij zeer positief. Net als eind 2020 hopen we op een terugkeer naar het door ons zo gewaardeerde gewone leven. Graag zouden wij, zoals het Hollanders betaamt, heerlijk willen mopperen over andere zaken dan Corona. Onze Havendichter Mannes Boelen zit al wel weer op dat niveau en heeft een prachtig stuk opgesteld waarvan de teksten zeer duidelijk zijn. Graag verwijs ik u naar het filmpje om Mannes niet alleen te aanschouwen, maar zeker ook te beluisteren! U kunt het gedicht ook nalezen in de gedichtenbundel op onze website.

Namens het Bestuur en de Commissie van Advies wens ik u een goede jaarwisseling en een gezond 2022.

Menno Wognum
Voorzitter

 

Eindejaarsborrel gaat niet door

 
Meer artikelen...