Lid worden

Voorwaarden

Aan het lidmaatschap van de Havenclub Amsterdam zijn enkele voorwaarden verbonden. Deze zijn vastgelegd in de statuten van de Havenclub Amsterdam. Kort samengevat zijn de voorwaarden als volgt:

  • U heeft een leidinggevende functie (zelfstandige ondernemers en firmanten voldoen automatisch aan dit criterium)
  • U heeft affiniteit met de haven en haar activiteiten
  • U bent langer dan zes maanden werkzaam in of ten gunste van het Amsterdam Noordzeekanaalgebied
  • U wordt - op voordracht van tenminste twee Havenclubleden - lid op persoonlijke titel
  • U bent van plan regelmatig deel te nemen aan Havenclubbijeenkomsten. U bent niet verplicht elke keer tijdens het diner te blijven. Alleen even binnenstappen voor de borrel is ook prima. Maar pas wanneer u op ongeveer de helft van de bijeenkomsten aanwezig bent, zult u zien dat het netwerk ook voor u gaat werken.
  • Van u wordt wel verwacht dat u zich - wanneer u aanschuift bij het Havenclubdiner - voorafgaand aan de Havenclubavond even aanmeldt, zodat de kok weet voor hoeveel mensen hij moet inkopen. Dit kan tot uiterlijk de dinsdag van te voren via de website en anders telefonisch bij het bestuur via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
  • Mocht u - na aanmelding - onverhoopt verhinderd zijn, dan wordt het ook op prijs gesteld als u zich even afmeldt. Lees hier meer over het aan- en afmelden voor evenementen via de website.
  • Tijdens het Havenclub-diner zijn de heren verplicht een kolbert en stropdas te dragen (op straffe van een rondje). Voor dames gelden er geen bijzondere kledingvoorschriften.

Voldoet u aan de voorwaarden? Dan kunnen Havenclubleden u als kandidaatlid aanmelden via het online aanmeldformulier. U kunt zich ook zelf - of via een Havenclublid - via de Commissie van Advies als kandidaatlid (laten) voordragen.

 
Sponsor van de maand
Banner
Sponsor van de maand
Banner
Get LinkedIn!
De Havenclub Amsterdam heeft een eigen LinkedIn groep. Get LinkedIn!
Banner