Nieuws

3 juli 2019 - HavenBBQ

Wij hopen dat je met genoegen terugkijkt op de Havenbarbecue bij Undercurrent van 3 juli jl. Fotograaf Benjamin Kotek heeft een prachtige fotoreportage gemaakt, waaruit blijkt dat iedereen het erg naar zijn zin had. Niet in de laatste plaats als gevolg van het uitstekend weer, lekker eten en een goed gezelschap! Alle foto's kun je nu bekijken in ons fotoalbum. We bedanken cateraar Van Laar voor het uitstekende barbecue en event sponsors Port of Amsterdam en ABN-AMRO Bank voor hun bijdrage. De Havenbarbecue luidt officieus de zomervakantie in. Mochten wij elkaar niet meer treffen de komende weken: prettig vakantie! Graag ontmoeten we je spoedig opnieuw bij één van onze volgende events. Tot zien! Amports ORAM Havenclub Amsterdam
 

18 april 2019 - Cacaoavond in Krasnapolsky

Op 18 april 2019 toog de Havenclub-gemeenschap richting Grand Hotel Krasnapolsky, alwaar Astrid Fisser en Marika van Santvoort een presentatie gaven over de recente cacao-missie. De beide dames namen ons allen mee in een wereld die voor meerderen van ons maar deels bekend was. De Amberzaal in het Krasnapolsky met een maximale capaciteit van 50 personen was dan ook tot de nok gevuld.

Er was ditmaal geen ballotage. Wel droeg onze Havendichter Mannes Boelen weer een prachtig gedicht voor over de Schreierstoren. U kunt het nalezen/naluisteren in de gedichtenbundel op onze website.

In het Krasnapolsky genoten we van een 3 gangen menu:

--- Voorgerecht ---
Een terrine van eendenbout
met pistache, pruimen, gegrilde brioche en een salade van witlof met appel
--- Hoofdgerecht ---
Gestoofde runder-sukade, geroosterde groente,
jus van zwarte knoflook met een crème van aardappel-mosterd
--- Dessert ---
The Collection Plate:
een dessertplateau met de smaken van het seizoen
We bedanken het Havenbedrijf Amsterdam voor de (wijn-)sponsoring.

Bekijk de foto's in ons fotoalbum (met dank aan Peter Maanders!).

 

29 maart 2019 - Telstar

Op 29 maart 2019 heeft de delegatie van zo'n 25 leden van de Havenclub Amsterdam genoten van een smakelijke maaltijd van Restaurant IJmond en een mooie wedstrijd van Telstar tegen Eindhoven. Deze wedstrijd is, voor degenen die hierbij niet aanwezig konden zijn, in een gelijkspel geëindigd. Telstar heeft hiermee toch deels haar punten opbrengende lijn kunnen voortzetten.

 
Meer artikelen...